suputnyk-nasa-zafiksuvav-pozhezhu-na-aerodromi-savasleika-pislia-ataky-droniv

Супутник NASA зафіксував пожежу у районі аеродрому "саваслейка" після атаки дронів

 • 22306 переглядiв

Супутники NASA виявили пожежу на військовому аеродромі 'саваслейка' у нижньогородській області після нічної атаки безпілотників. На цій базі розміщені винищувачі МіГ-31К, носії ракет 'Кинджал'.

Пожежу в районі аеродрому "саваслейка" у рф після удару дронів було зафіксовано супутником NASA, повідомляє у середу російська служба "Радіо Свобода", пише УНН.

Деталі

Супутники системи фіксації пожеж на поверхні землі зафіксували у районі військового аеродрому "саваслейка" у нижньогородській області, який минулої ночі атакували безпілотники. Факт вибуху на території авіабази підтверджує та геолокація одного з відео очевидців.

На цій авіабазі серед іншого базуються винищувачі МіГ-31К, носії ракет "Кинджал", якими росія завдає ударів по Україні.

Доповнення

У ніч на 14 серпня росію атакували дронами. У міноборони рф кажуть про буцімто збиття 4 ракет та 117 БПЛА. У пабліках же стверджують про вибухи поблизу військових аеродромів. Зокрема, за повідомленнями, у воронезькій області після атаки горів аеродром "борисоглєбськ". У нижньогородській області повідомляли про "прильоти" по "саваслейці", де базуються носії ракет "Кинджал" МіГ-31К.

За даними ISW, російські міліблогери стверджують, що українські сили продовжують наступати в Курській області на тлі спроб Росії стабілізувати лінію фронту у цьому районі.

Популярні

Новини по темі

В росії продовжили тимчасову заборону на експорт бензину

 • 12532 переглядiв