sumska-ova-pro-zabrudnennia-richky-seim-tse-spriamovana-aktsiia-voroha

Сумська ОВА про забруднення річки Сейм: це спрямована акція ворога

 • 19247 переглядiв

Фахівці щоденно проводять моніторинг вмісту та стану води в річці Сейм, у громадах з використанням спеціальної техніки проводять заходи із очищення біля мостів та понтонних переправ. Скиди таких масштабів у Сейм не фіксували впродовж усієї історії, тому можна зробити висновок, що це спланована акція ворога по знищенню річки, передає УНН із посиланням на Сумську ОВА.

Деталі

Як зазначили в ОВА, у вересні спеціалісти зафіксували нову хвилю забруднення річки Сейм, внаслідок чого почала темніти вода, а поблизу водойми з’явився різкий сірководний запах

Фахівці щоденно проводять моніторинг вмісту та стану води, у громадах з використанням спеціальної техніки проводять заходи із очищення біля мостів та понтонних переправ.

"Скиди таких масштабів у Сейм не фіксували впродовж усієї історії. Можемо зробити висновок, що це спланована акція ворога по знищенню річки. Вчиняючи такі дії, росія застосовує і екологічну зброю. Сьогодні усі мають бути дотичними до ліквідації наслідків. Я прошу усі громади долучатись до цього процесу: технікою, залучати людей. У цьому питанні ми вже працюємо на рівні міністерства, працюємо із науковими установами, тому наше спільне завдання – врятувати річку і не допустити ще більшої катастрофи", - сказав очільник ОВА Володимир Артюх.

Нагадаємо

Скидання нечистот із цукрового заводу в місті Тьоткіно, рф, спричинило забруднення річки Сейм органічними речовинами, що призвело до масової загибелі риби.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Масштабну лісову пожежу на Донеччині локалізували

     • 16664 переглядiв

    Донеччину росіяни обстріляли 2908 разів за добу

     • 16305 переглядiв