sumshchyna-rosiiany-obstrilialy-visim-hromad-u-prykordonni

Сумщина: росіяни обстріляли вісім громад у прикордонні

 • 33981 переглядiв

Російські війська обстріляли вісім громад у Сумській області з мінометів, артилерії та безпілотників, спричинивши численні вибухи та руйнування.

Російські військові системно обстрілюють населені пункти Сумської області у прикордонній зоні. У понеділок ударом російських мінометів, артилерії та FPV дронів опинились мешканці восьми громад області. Про наслідки обстрілів розповіли у Сумській ОВА, передає УНН.

Протягом дня росіяни здійснили 18 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 61 вибух з мінометів, артилерії та використання FPV дронів. Обстрілів зазнали Юнаківська, Миропільська, Краснопільська, Білопільська, Великописарівська, Шалигинська, Есманьська, Середино-Будська громади.

– повідомили в ОВА.

Деталі

За даними обласної військової адміністрації російські загарбники обстріляли з мінометів жителів Середино-Будської, Шалигинської, Великописарівської, Юнаківської та Есманьської громад.

Крім того, 9 мін скинули росіяни на територію Миропілля. А Білопілля обстріляли з артилерії.

Найбільше у понеділок дісталось мешканцям Краснопільської громади. Там загарбники проти мирних мешканців застосували не лише міномети, а й артилерію та ударні FPV дронами. Останні по території громади випускали двічі.  

Двоє окупантів отримали поранення, решта "контужених" втекла: прикордонники показали кадри атаки на Харківщині08.01.24, 16:13

Тетяна Салганік

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Сумщина: росіяни обстріляли вісім громад у прикордонні

     • 33981 переглядiв

    У Міноборони виявили порушення на понад 10 млрд грн – Умєров

     • 126683 переглядiв

    ДТЕК повернули світло у понад півтори сотні тисяч родин

     • 45095 переглядiв