ukenru
sud-u-spravi-suddi-kiyivskogo-apelyatsiynogo-adminsudu-znovu-ne-zibravsya

Суд у справі судді Київського апеляційного адмінсуду знову не зібрався

 • 8056 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. Печерський районний суд Києва вчергове не зміг зібратися на підготовче засідання у справі судді Київського апеляційного адмінсуду - з причин зайнятості судді в іншому засіданні, - хоч справу передали до суду ще у квітні 2017 року. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу САП.

"25 лютого 2019 року в Печерському районному суді міста Києва за участю прокурорів САП було призначено підготовче судове засідання у кримінальному провадженні стосовно судді Київського апеляційного адміністративного суду, обвинуваченого в одержанні неправомірної вигоди. Однак, вказане засідання не відбулось у зв’язку із зайнятістю одного з суддів колегії у іншому судовому процесі. Крім того, до суду також не з’явився обвинувачений суддя, повідомивши телефоном про хворобу", - вказали у САП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВРЮ відсторонила суддю Київського апеляційного адмінсуду Петрика

У прокуратурі зауважили, що прокурорами САП обвинувальний акт скеровано до Печерського райсуду столиці в квітні 2017 року. "Проте підготовче судове засідання ще й досі не відбулося", - додали у САП.

"Наступне судове засідання призначено на 11:00 6 червня 2019 року, тобто розгляд справи відбудеться не раніше ніж через три місяці від попередньо визначеної дати", - додали у прокуратурі.

У відомстві нагадали, що суддю підозрюють в отриманні 5 тис. доларів США хабара у грудні 2016 року за винесення судового рішення апеляційної інстанції у справі за позовом та в інтересах суб’єкта підприємницької діяльності. Дії судді кваліфіковані за ч.3 ст.368 КК України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП