ukenru
sud-priznachiv-rozglyad-klopotannya-kabminu-schodo-suprun-na-11-lyutogo

Суд призначив розгляд клопотання Кабміну щодо Супрун на 11 лютого

 • 11639 переглядiв

КИЇВ. 7 лютого. УНН.  Окружний адміністративний суд міста Києва 11 лютого розгляне клопотання Кабінету міністрів України про скасування заходів забезпечення позову у справі про відсутність компетенції міністра у в.о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу суду.

"До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшло клопотання від представника Кабінету міністрів України про скасування заходів забезпечення позову в адміністративній справі за позовом Ігоря Мосійчука до в.о. міністра охорони здоров’я України Уляни Супрун щодо відсутності у неї повноважень міністра. Суд призначив до розгляду в судовому засіданні 11 лютого 2019 зазначене клопотання", - повідомили у суді.

Як зазначається, відповідно до ч.1, 2 ст. 157 Кодексу адміністративного судочинства України суд може скасувати заходи забезпечення позову з власної ініціативи або за вмотивованим клопотанням учасника справи. Клопотання про скасування заходів забезпечення позову розглядається в судовому засіданні не пізніше п’яти днів з дня надходження його до суду.

Нагадаємо, 5 лютого 2019 року суд виніс ухвалу про забезпечення позову та заборонив Уляні Супрун вчиняти будь-які дії, спрямовані на реалізацію повноважень міністра охорони здоров’я України. У той же час, Уляні Супрун не було заборонено здійснювати повноваження, які були делеговані їй як заступнику міністра.

Українські Національні Новини

Політика