ukenru
sud-areshtuvav-pavlovskogo

Суд арештував Павловського

 • 17052 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. Печерський районний суд Києва взяв під варту колишнього помічника нардепа Ігоря Павловського, фігуранта у справі Катерини Гандзюк, за підозрою у керівництві злочинною організацією, передає кореспондент УНН.

Так, суддя ухвалив застосувати до Павловського запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 4 березня 2020 року.

Як повідомляв УНН раніше, співробітники Служби безпеки України у співпраці з Офісом генпрокурора затримали колишнього помічника нардепа Ігоря Павловського за підозрою у керівництві злочинною організацією. Ця особа проходить як обвинувачений у справі Катерини Гандзюк.

Нагадаємо, у Херсоні та області проходила спецоперація щодо ліквідації діяльності злочинної організації, повідомлено про підозру її керівнику, а також розпочато низку обшуків для пошуку додаткових доказів у кримінальному провадженні за фактом нападу на активістку Катерину Гандзюк.

Також повідомлялося, що під час спецоперації на Херсонщині щодо припинення діяльності злочинної організації, керівник якої фігурує у справі про вбивство активістки Катерини Гандзюк, проведено понад 30 обшуків, підозру оголосили 9 людям.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП