strilok-trampa-ziavyvsia-v-reklami-blackrock-u-2022-rotsi-bloomberg

Стрілок Трампа з'явився в рекламі BlackRock у 2022 році - Bloomberg

 • 12567 переглядiв

20-річний стрілець, який застрелив колишнього президента Дональда Трампа, ненадовго з'явився в рекламному ролику BlackRock 2022 року за участю шкільного вчителя економіки.

Стрілець Томас Метью Крукс ненадовго з'явився в рекламі BlackRock: він фігурує в 30-секундному рекламному ролику 2022 року, в якому йдеться про вчителя бізнесу в середній школі Бетел-Парк.

Пише УНН з посиланням на Bloomberg.

Томас Метью Крукс, 20-річний стрілець, який застрелив колишнього президента Дональда Трампа на мітингу в Пенсільванії, ненадовго з'являвся в рекламі BlackRock Inc. У найбільшій у світі компанії, що управляє активами, підтвердили, що один із рекламних роликів 2022 року було видалено.

У BlackRock Inc. вказали, що причина пов'язана з Томасом Метью Круксом, 20-річним молодим чоловіком, якого влада ідентифікувала як того, хто стріляв і поранив колишнього президента Дональда Трампа.

Крукс ненадовго з'являється в 30-секундній телевізійній рекламі BlackRock за участю вчителя економіки старших класів середньої школи Бетел Парк. У ролику Крукс з'являється в класі і, схоже, розмовляє з учителем.

Нагадаємо

Влада США заявила, що офіцери застрелили Крукса після того, як він відкрив вогонь по Трампу на мітингу в Пенсільванії в суботу.

УНН повідомляв, що за даними ФБР, стрілець, ім'я якого називається Томас Метью Крукс, відкрив вогонь, використовуючи гвинтівку, яку придбав його батько. Жодних інших учасників або загроз громадській безпеці поки що не виявлено.

Популярні

Новини по темі

Стрілок Трампа з'явився в рекламі BlackRock у 2022 році - Bloomberg

 • 12567 переглядiв

Спека у Києві встановила у липні вже 10 рекордів

 • 27647 переглядiв