ukenru
stosovno-saakashvili-diye-zaborona-vyizdu-v-ukrayinu-do-2021-roku-slobodyan

Стосовно Саакашвілі діє заборона в’їзду в Україну до 2021 року

 • 10660 переглядiв

КИЇВ. 14 березня. УНН. Екс-президент Грузії і колишній губернатор Одеської області Міхеіл Саакашвілі не має законних підстав для в’їзду на територію України. Про це на брифінгу у Києві заявив помічник голови Державної прикордонної служби України Олег Слободян, передає кореспондент УНН.

"Стосовно даної особи – по-перше, він не є громадянином України для того, щоб в’їхати на територію нашої держави, по-друге, відносно даної особи діє заборона до 2021 року, тому законних підстав для в’їзду на територію України наразі у нього немає", - сказав він.

За словами речника ДПСУ, у випадку, якщо Саакашвілі спробує перетнути державний український кордон, як він обіцяв раніше, тоді прикордонники будуть діяти у межах законодавства, і у межах наданих повноважень.

Як повідомляв УНН, упродовж березня у зв’язку з підготовкою та проведенням виборів президента України Державна прикордонна служба України здійснює заходи посиленої охорони кордону. Зокрема, активна фаза посилення системи охорони кордону розпочнеться вже на наступному тижні.

Українські Національні Новини

Політика