ssha-znyshchyly-rakety-ta-stantsiiu-upravlinnia-khusytiv-u-yemeni

США знищили ракети та станцію управління хуситів у Ємені

 • 16103 переглядiв

Американські військові за добу знищили дві протикорабельні ракети та наземну станцію управління хуситів у Ємені. Також було знищено безпілотне надводне судно в Червоному морі, що загрожувало безпеці регіону.

Американські військові за минулу добу знищили дві протикорабельні крилаті ракети та наземну станцію управління хуситів у Ємені. Про це повідомило Центральне командування Збройних сил США (CENTCOM) у соцмережі Х, передає УНН.

За останні 24 години сили Центрального командування США (USCENTCOM) успішно знищили дві протикорабельні крилаті ракети іранського угруповання хуситів  і один наземний пункт управління в контрольованих хуситах районах Ємену

- йдеться у повідомленні.

Крім того, як повідомляється, американські війська успішно знищили одне надводне судно без екіпажу в Червоному морі. Зазначається, що воно становило явну "і безпосередню загрозу для американських і коаліційних сил, а також торгових суден у регіоні".

"Така нерозважлива і небезпечна поведінка підтримуваних Іраном хусітів продовжує загрожувати регіональній стабільності та безпеці", - додали в Центральному командуванні Збройних сил США.

Хусити атакували 3 судна, включаючи нафтовий танкер у Червоному морі та Середземному морях16.07.24, 05:18

Популярні

Новини по темі

США знищили ракети та станцію управління хуситів у Ємені

 • 16103 переглядiв

Курс валют на 9 серпня: гривня незначно послабшала

 • 21845 переглядiв