spacex-i-nasa-planuiut-zapusk-misii-crew-9-na-mks-18-serpnia

SpaceX і NASA планують запуск місії Crew-9 на МКС 18 серпня

 • 22097 переглядiв

SpaceX і NASA оголосили про плани запуску місії Crew-9 на МКС не раніше 18 серпня. Це відбудеться після дозволу FAA на повернення ракети Falcon 9 в космос після нещодавнього збою.

У п'ятницю SpaceX і NASA заявили, що планують запустити місію Crew-9 на Міжнародну космічну станцію (МКС) не раніше 18 серпня, повідомляє в п'ятницю Reuters, передає УНН.

Деталі

Цю заяву було зроблено через день після того, як Федеральна авіаційна адміністрація дозволила ракеті Falcon 9 компанії SpaceX повернутися в космос після рідкісного збою в середині польоту на початку цього місяця, що призвело до її посадки.

Falcon 9 було поставлено на паузу після того, як одна ракета розвалилася в космосі і прирекла на загибель корисне навантаження - супутники Starlink. Це перша за більш ніж сім років невдача ракети.

NASA і SpaceX розпочнуть дев'яту ротацію екіпажу на МКС. Астронавти NASA Зена Кардман, Нік Гейг, Стефані Вілсон і космонавт Роскосмосу Олександр Горбунов стартують на космічному кораблі SpaceX Dragon на борту ракети Falcon 9.

На противагу планам NASA і SpaceX, вчені закликають врятувати міжнародну космічну станцію17.07.24, 16:58

Популярні

Новини по темі

SpaceX і NASA планують запуск місії Crew-9 на МКС 18 серпня

 • 22097 переглядiв

Інфляція в Росії досягла 9% на тлі війни в Україні

 • 103465 переглядiв