solovyov-noviy-advokat-oleksiya-navalnogo-troye-poperednikh-zakhisnikiv-opozitsionera-zaareshtovani

Соловйов - новий адвокат Олексія Навального. Троє попередніх захисників опозиціонера заарештовані

 • 322511 переглядiв

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. Опозиціонер і російський політик Олексій Навальний знайшов нового адвоката. Ним став Леонід Соловйов - юрист, який раніше захищав інтереси представників російської медіаспільноти, зокрема колишнього видавця "Медіазони" Петра Верзилова. До захисту Навального також планують залучити ще одного адвоката, повідомляє УНН, посилаючись на дані росЗМІ.

Деталі

Наразі відомо, що Леонід Соловйов представляє інтереси Навального за двома позовами.

Проте робота з підзахисним нібито ускладнена - Соловйова то не пускають до зали, де проходить суд, у зв'язку з чим один із позовів розглядається без захисника. То адвокату не дають зв'язатися з підзахисним по відеозв'язку в кімнаті для зустрічей, посилаючись на "технічні неполадки".

Також повідомляють, що попри такі перипетії, до захисту Навального планують залучити ще одного адвоката, який братиме участь у засіданні за позовами політика 18 жовтня. До захисту Навального має долучитися юрист Олексій Цвєтков.

Трьох адвокатів, які раніше захищали Навального і представляли його в судах - Вадима Кобзєва, Олексія Ліпцера та Ігоря Сергуніна - заарештував російський суд. Силовики провели обшук у колегії адвокатів "Далет", до якої мають стосунок Ліпцер і Сергунін.

Загалом російське слідство звинуватило Кобзєва, Ліпцера та Сергуніна в участі в екстремістському співтоваристві. Їм загрожує до шести років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд Гіркіна: рішення про арешт відомого командира з так званої "днр" залишили без змін

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Прем’єр Британії Ріші Сунак у четвер відвідає Ізраїль

     • 259347 переглядiв

    Україна готує гуманітарні вантажі до країн Африки

     • 398649 переглядiв

    У Миколаєві пролунали два вибухи

     • 284718 переглядiв