ukenru
sobolevskiy-rozpoviv-do-chogo-potribno-gotuvatisya-meshkantsyam-okupovanoyi-khersonskoyi-oblasti

Соболевський розповів, до чого потрібно готуватися мешканцям окупованої Херсонської області

 • 397909 переглядiв

КИЇВ. 30 серпня. УНН. На тлі наступальних дій ЗСУ заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський розповів, до чого потрібно готуватися мешканцям окупованої Херсонської області. Про це чиновник розповів в ефірі одного з телеканалів, передає УНН.

Деталі

Як зазначив Соболевський, потрібно бути на зв'язку зі своїми близькими, в першу чергу, з тими, кому потрібна опіка, – це діти, пенсіонери. Переконатися, що у них все гаразд, що вони готові до того, що якийсь час у населених пунктах, можливо, не буде електропостачання чи води.

Цитата

«Потрібно ще раз переконатися, що всі знають, де знаходиться найближчий притулок, у якому воно стані. На жаль, ми зараз не можемо займатися підготовкою сховищ», — сказав Соболевський.

Він додав, що потрібно уважно стежити за повідомленнями насамперед від ЗСУ.

«Не виключена ситуація, коли оперативно не буде можливості сповістити про те, що саме зараз треба спускатися до сховищ. Тут доведеться самим виявити певну ініціативу та відповідальність», — підсумував заступник голови Херсонської облради.

Нагадаємо

Збройні сили України розпочали наступальні дії на багатьох напрямках півдня. Як повідомила журналісту УНН речниця Сил оборони півдня Наталія Гуменюк, українські захисники прорвали перший рубіж оборони росіян.

Українські Національні Новини

Суспільство