ukenru
snigopadi-v-yaponiyi-sprovokuvali-masovu-vidminu-aviareysiv

Снігопади в Японії спровокували масову відміну авіарейсів

 • 6732 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. Понад сто рейсів скасовані через снігопади в регіоні Канто у Японії. Про це УНН повідомляє з посиланням на Xinhua.

"Під впливом сильного похолодання і низького атмосферного тиску в регіоні Канто в Японії в суботу пройшли снігопади, в результаті чого були скасовані більше ста авіарейсів", - пише видання.

За інформацією, що надійшла, снігопади важко позначилися на транспорті в регіоні. Крім скасування сотні рейсів в аеропортах Наріта і Ханеда, негода також спричинила затримку багатьох рейсів. У регіоні Канто було призупинено рух по деяких ділянках залізниць, а за іншими маршрутами - знижена швидкість руху поїздів і скорочено кількість рейсів.

Сніговий покрив спостерігається в префектурах Тіба і Ібаракі, і навіть в центрі Токіо вперше цієї зими випав сніг. Снігопади також вплинули на дорожній транспорт у цих районах.

За прогнозом Японського метеорологічного агентства, в неділю в регіоні Канто пройдуть снігопади, в деяких гірських районах за добу випаде 15 сантиметрів снігу.

Нагадаємо, у США п'ятеро людей загинули через морози.

Українські Національні Новини

Новини Світу