skazhy-meni-tse-v-oblychchia-harris-kynula-vyklyk-trampu-shchob-vin-proviv-iz-neiu-debaty

"Скажи мені це в обличчя": Гарріс кинула виклик Трампу, щоб він провів із нею дебати

 • 13483 переглядiв

Віцепрезидент США Камала Гарріс кинула виклик Дональду Трампу зустрітися на дебатах перед листопадовими виборами.

Віцепрезидент США Камала Гарріс кинула виклик колишньому президенту країни Дональду Трампу, пропонуючи зустрітися з нею на дебатах перед виборами у листопаді, пише УНН з посиланням на CBS News.

Деталі

"Він не братиме участі в дебатах, але йому та його напарнику, схоже, є що сказати про мене, - сказала Гарріс на заході у межах передвиборчої кампанії в Атланті у вівторок увечері. - Що ж, Дональде, я сподіваюся, що ти передумаєш щодо зустрічі зі мною на дебатах, тому що, як то кажуть, якщо тобі є що сказати, скажи мені це в обличчя".

Дебати між Трампом і Байденом були заплановані на 10 вересня, перш ніж президент США вибув з гонки. У понеділок Трамп сказав Fox News, що він хотів би провести дебати, але він також може "навести докази на користь того, щоб цього не робити".

Трамп "імовірно" проведе дебати з Гарріс, але залишає можливість для відмови30.07.24, 09:06

Як зазначає видання, Гарріс представила себе як аутсайдера у перегонах проти Трампа, але сказала, що "імпульс у цих перегонах змінюється, і є ознаки того, що Дональд Трамп це відчуває".

Це перший візит Гарріс до Джорджії з того часу, як президент Байден завершив свою передвиборчу кампанію. Її кампанія намагається зберегти цей штат, що вагається, у грі. Гарріс, передбачуваний кандидат від Демократичної партії, наголосила на важливості моментів штату у своїй промові.

За даними передвиборчого штабу, захід відвідало понад 10 000 осіб, що, згідно із заявою, було його найбільшим мітингом на сьогодні.

Очікується, що Харріс вибере свого кандидата у віцепрезиденти до понеділка, і, як стало відомо CBS News, вже сформувався топ кандидатів. Раніше у вівторок Гарріс заявила, що вона "ще не" ухвалила рішення про свого напарника.

Гарріс і ще не названий кандидат у віцепрезиденти разом проводитимуть кампанію у спірних штатах наступного тижня, повідомили CBS News джерела, знайомі з планами.

Трамп та його напарник, сенатор Джей Ді Венс з Огайо, планують провести кампанію в Атланті у суботу.

Вибори у США: Гарріс оголосить кандидата у віцепрезиденти 5 липня31.07.24, 08:57

Популярні

Новини по темі

Сили ППО збили ракету Х-59 та 89 ударних БПЛА - Олещук

 • 100252 переглядiв

Курс валют на 31 липня: гривня продовжує зміцнюватися

 • 26012 переглядiв