sirskiy-nagorodiv-biytsiv-shturmovoyi-brigadi-lyut

Сирський нагородив бійців штурмової бригади “Лють”

 • 1237969 переглядiв

КИЇВ. 21 серпня. УНН. Командувач сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський нагородив бійців штурмової бригади Нацполіції “Лють” з Гвардії наступу. Відео та світлини із нагородженням опублікувала пресслужба МВС України у своєму Телеграм-каналі, пише УНН.

Цитата

“Ви крок за кроком, сотню метрів за сотнею метрів, йдете вперед, не зважаючи на вогонь, і спеку. Ви робите те, що, в принципі, в інших умовах було б неможливо.

Користуючись нагодою, я хочу вам вручити відзнаки та цінні подарунки. За вашу звитягу. За вашу відвагу. За ваш героїзм”, — звернувся до бійців генерал-полковник Сирський.

Деталі

Воїни “Люті” разом із бійцями Збройних сил України нині виконують бойові задачі на сході нашої держави. Про це командувача сухопутних військ повідомив у коментарі до посту із нагородженням. Сирський також наголосив, що робота з деокупації українських територій продовжується.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сили оборони успішно стримують наступ військ рф на сході України — Нацгвардія 

Нагадаємо

Наприкінці липня нацгвардійці з “Люті” знищили три російські танки “Прорив”. Крім того, того ж тижня, вони оточили позиції окупантів та взяли в полон п’ятьох російських загарбників.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Сирський нагородив бійців штурмової бригади “Лють”

     • 1237969 переглядiв

    Україні потрібно близько 130 винищувачів F-16 - Ігнат

     • 677209 переглядiв

    У Бердянську нова "бавовна": що відомо

     • 2282724 переглядiв