ukenru
sim-z-polovinoyu-rokiv-za-gratami-provede-zhinka-yaka-na-smert-zabila-invalida

Сім з половиною років за ґратами проведе жінка, яка на смерть забила інваліда

 • 7632 переглядiв

КИЇВ. 10 червня. УНН. Оголошено вирок у справі 67-річної мешканки Краматорська, яка, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, спричинила смертельні тілесні ушкодження прикутому до інвалідного візку чоловіку. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Донецької області.

Нагадаємо, 28 січня зловмисниця разом із 44-річною донькою знаходились за місцем мешкання інваліда 1 групи, якому вони допомагали по господарству. Під час сумісного розпивання спиртних напоїв між 52-річним власником будинку та помічницями виникла сварка: спочатку інвалід відмовлявся їсти, а потім став просити собі додаткову порцію спиртного. У відповідь старша з жінок вдарила його по обличчю тарілкою, а потім, стягнувши з інвалідного візка на підлогу, нанесла понад 40 ударів по життєво важливих частинах тіла руками і ногами.

Внаслідок отримання тупої травми грудної клітини, черевної порожнини, шиї та голови, двобічних множинних переломів ребер із забиттям легенів потерпілий помер на місці.

Погодившись із повними та беззаперечними доказами провини жінки у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України, які надала Краматорська місцева прокуратура, суд призначив обвинуваченій покарання у вигляді 7 років і 6 місяців позбавлення волі.

Як повідомляв УНН, щонайменше 56 кримських мусульман утримують за ґратами

Українські Національні Новини

Кримінал та НП