sili-oboroni-prodovzhuyut-shturmovi-diyi-pivdennishe-bakhmuta-genshtab

Сили оборони продовжують штурмові дії південніше Бахмута - Генштаб

 • 33149 переглядiв

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. Українські військові продовжують штурмові дії південніше Бахмута Донецької області, завдають ворогу втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах. Про це УНН повідомляє з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

Цитата

«На Бахмутському напрямку противник безуспішно намагався відновити втрачене положення в районі Кліщіївки, де наші захисники відбили 3 атаки. Сили оборони України продовжують штурмові дії південніше Бахмута Донецької області, завдають ворогу втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах», - йдеться в повідомленні.

Генштаб повідомляє також, що в зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районі населеного пункту Синьківка Харківської області, де українські захисники відбили 2 атаки противника.

Окрім того, зазначається, що на Лиманському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів.

Доповнення

Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський повідомляв, що у районі Бахмута Донецької області противник значно посилив своє угруповання та перейшов від оборони до активних дій, намагаючись зупинити просування Сил оборони.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    53 вибухи: Чернігівщину і Сумщину ворог обстріляв 11 разів

     • 38863 переглядiв

    Під час атаки на Крим було пошкоджено ЗРК "С-300" росіян - ЗМІ

     • 36389 переглядiв

    Ватикан виступив з підтримкою на зустрічі щодо Формули миру

     • 39125 переглядiв