sili-oboroni-mayut-chastkoviy-uspikh-v-rayoni-andriyivki-rechnik-genshtabu

Сили оборони мають частковий успіх в районі Андріївки - речник Генштабу

 • 342565 переглядiв

Цитата

«На Мелітопольському напрямку Сили оборони ведуть активні наступальні дії, завдають окупаційним військам втрат у живій силі та техніці, продовжують закріплюватися на зайнятих рубежах та виснажують ворога», - сказав він.

Речник додав, що на Бахмутському напрямку наші війська відбили чотири атаки противника в районі Кліщіївки Донецької області.

«Сили оборони України продовжують на цьому напрямку наступальні та штурмові дії, мають частковий успіх в районі Андріївки, закріплюються на досягнутих рубежах», - сказав Ковальов.

Деталі

На Авдіївському та Мар'їнському напрямках ворог здійснив понад 15 невдалих атак в районах Мар'їнки та Новомихайлівки Донецької області. На Шахтарському напрямку українські воїни відбили атаку ворога в районі Старомайорського Донецької області, на Запорізькому напрямку наші захисники стримують ворога в районі Левадного, повідомив речник Генштабу.

На Куп'янському напрямку наші захисники відбили п’ять атак ворога в районах Синьківки та Іванівки Харьківської області. На Лиманському напрямку Сили оборони відбили сім атак ворога в районі Макіївки Луганської області, зазначив Ковальов.

Доповнення

Протягом минулої доби відбулося 39 бойових зіткнень, загалом ворог завдав 1 ракетний та 63 авіаційних удари, здійснив 47 обстрілів з РСЗВ як по позиціях військ, так і по цивільних об’єктах. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб: кількість знищених окупантів перевищила 283 тисячі

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    З ранку росіяни масовано обстрілюють Авдіївку

     • 407120 переглядiв

    ООН: жертвами вторгнення рф в Україну стали 9806 мирних жителів

     • 438909 переглядiв