sili-oboroni-mali-chastkoviy-uspikh-v-rayoni-klischiyivki-avdiyivki-kurdyumivki

Сили оборони мали частковий успіх в районі Кліщіївки, Авдіївки, Курдюмівки

 • 1865368 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. Українські військові мали частковий успіх в районі Кліщіївки, Авдіївки, Курдюмівки Донецької області. Про це повідомив у п'ятницю речник Генерального штабу ЗСУ Андрій Ковальов під час включення в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Цитата

«На Мелітопольському напрямку Сили оборони продовжують наступальну операцію. Завдають окупаційним військам значних втрат в живій силі та техніці. На Бахмутському напрямку Сили оборони продовжують вести наступальні дії південніше міста Бахмут. Мали частковий успіх в районі Кліщіївки, Авдіївки, Курдюмівки Донецької області. Завдають ворогу значних втрат в живій силі та техніці», - розповів Ковальов.

За його словами, Сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ на Куп'янському, Лиманському та Бахмутському напрямках.

«Противник вів наступальні дії в районі північно-східніше Берестового Харківської області, Білогорівки Луганської області та Богданівки Донецької області», - сказав Ковальов.

Доповнення

Українські військові мають просування у Кліщіївці в Донецькій області. Аналітики DeepState раніше повідомляли, що ЗСУ зачищають Кліщіївку від російських сил.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ще плюс 620: Генштаб оновив дані про ліквідованих окупантів

     • 275934 переглядiв

    У небі над Україною вночі знищили 17 із 22 ворожих "шахедів"

     • 244501 переглядiв

    На Дніпропетровщині збили три ворожих безпілотника - ОВА

     • 238280 переглядiв

    На Сумщині сили ППО знищили ворожий безпілотник

     • 333263 переглядiв