ukenru
shveytsariya-posilyuye-koronavirusni-obmezhennya-situatsiya-v-likarnyakh-krayini-kritichna

Швейцарія посилює коронавірусні обмеження. Ситуація в лікарнях країни критична

 • 22073 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. Швейцарія посилить обмеження на суспільне життя з понеділка, зажадавши від людей пред'являти сертифікат статусу COVID-19 для доступу в закриті приміщення, такі як ресторани, намагаючись придушити четверту хвилю коронавірусної інфекції, яка вже викликає нестачу місць в лікарнях. Про це інформує УНН з посиланням на Reuters.

Цитата

"Ситуація в лікарнях залишається напруженою, відділення інтенсивної терапії дуже завантажені. У деяких кантонах операції відкладаються, а в деяких випадках пацієнти переводяться в інші лікарні", - йдеться в повідомленні кабінету міністрів, де зазначили, що кількість людей, які не були вакциновані все ще занадто висока.

Деталі

У вівторок представники охорони здоров'я заявили, що кількість нових випадків COVID-19 в Швейцарії і крихітному сусідньому Ліхтенштейні знову зросло, ставши найвищим показником захворюваності в континентальній Європі.

З початку пандемії більше 800 тисяч осіб заразилися COVID-19. Кількість загиблих перевищила 10 500 осіб.

Трохи більше половини населення Швейцарії було повністю вакциновано, що менше, ніж в інших європейських країнах, через що, уряд намагається переконати більше людей зробити щеплення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд Швейцарії розглядає можливість введення сертифікатів COVID-19 для барів, ресторанів та кінотеатрів

Українські Національні Новини

Новини Світу