shukaiemo-kozhnoho-khto-mozhe-buty-v-poloni-zelenskyi-pro-povernennia-95-zakhysnykiv

Шукаємо кожного, хто може бути в полоні: Зеленський про повернення 95 захисників

 • 42459 переглядiв

Ще 95 українських захисників, серед яких військовослужбовці, члени Національної гвардії та прикордонники, були звільнені з російського полону завдяки посередницьким зусиллям Об'єднаних Арабських Еміратів. Президент України Володимир Зеленський зазначив - шукаємо кожного, хто може бути в полон.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на повернення 95 захисників із російського полону і наголосив - маємо повернути всіх, передає УНН.

"Продовжуємо повертати наших людей додому. Ще 95 захисників звільнені з російського полону. Це воїни Збройних Сил України, Національної гвардії, прикордонники. Вдячний нашій команді, яка займається обмінами, та Об’єднаним Арабським Еміратам – за посередництво в цьому звільненні. Хоч би як складно це було, шукаємо кожного, хто може бути в полоні. Маємо повернути всіх", - написав Зеленський у Telegram.

Раніше

Як повідомив Уповноважений ВР з прав людини Дмитро Лубінець, ще 95 захисників звільнені з російського полону. Це воїни Збройних Сил України, Національної гвардії, прикордонники. 

Популярні

Новини по темі

Юсов пояснив слова Буданова про наступ росії з півночі

 • 38430 переглядiв