shpiguntka-fsb-namagalasya-stati-podviynim-agentom-sbu-viyavila-kolaborantku

Хотіла проникнути в СБУ і стати "подвійним агентом": викрито шпигунку фсб

 • 339484 переглядiв

КИЇВ. 2 листопада. УНН. На Луганщині викрили шпигунку фсб, яка намагалася проникнути в Службу безпеки України і стати "подвійним агентом". Про це повідомила пресслужба СБУ, передає  УНН.

Цитата

"Контррозвідка Служби безпеки викрила глибоко законспіровану шпигунку фсб на Луганщині. Жінка прикидалася українською патріоткою, яка намагалася втертися у довіру СБУ. При чому насправді вона виконувала завдання російських спецслужб, які хотіли зробити із неї "подвійного агента" для розвідувально-підривної діяльності проти Сил оборони України", - ідеться у повідомленні.

Деталі

За даними слідства, зловмисниця вийшла на представника одного з підрозділів СБУ і запропонувала свою "допомогу" у боротьбі з агресором. Проте співробітники СБУ встановили, що у 2019 році її завербувала російська спецслужба через так зване "міністерство державної безпеки лнр".

Після початку повномасштабного вторгнення росії жінка виконувала вказівки агресора щодо виявлення маршрутів і техніки ЗСУ на території Луганської області.

Отриману інформацію вона передавала до окупаційної адміністрації для проведення подальших репресій проти місцевих жителів.

Як зазначили в СБУ, зловмисницю своєчасно викрили та ідентифікували її "куратора".


Нагадаємо

У Києві викрили шахрая, який видавав себе за співробітника Служби безпеки України. Чоловік обіцяв одній із комерційних структур "уникнення" економічних санкцій РНБО за хабар у розмірі 500 тис. дол.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Одещина: ППО збила три ворожі ракети Х-59

     • 795601 переглядiв

    ДБР відкрило вже понад 1000 справ щодо зрадників і колаборантів

     • 209660 переглядiв

    Ще плюс 800: Генштаб оновив інформацію про знищених окупантів

     • 257941 переглядiв

    Армія рф поранила в Україні 825 дітей – Офіс Генпрокурора

     • 232284 переглядiв

    На Київщині 16 тисяч домівок залишаються без світла

     • 198715 переглядiв