shou-z-hodynnykamy-ne-vriatuie-holovu-arma-dumu-vid-vidpovidalnosti-za-yakhtu-medvedchuka-mosiichuk

Шоу з годинниками не врятує голову АРМА Думу від відповідальності за яхту медведчука - Мосійчук

 • 15649 переглядiв

Ігор Мосійчук звинуватив Олену Думу у затягуванні продажу яхти медведчука. Він подав заяви до ДБР та Нацполіції щодо можливих злочинів голови АРМА у справі з реалізацією арештованого активу.

Голова Агентства з розшуку і менеджменту активів (АРМА) Олена Дума намагається зробити шоу з продажу годинників екснардепа-зрадника віктора медведчука, щоб прикрити свій провал з реалізацією його яхти Royal Romance. Про це заявив колишній нардеп Ігор Мосійчук, пише УНН.

Спостерігаю як вже другий день підряд очільниця АРМА Олена Дума через залучення численних тг-каналів та ЗМІ – намагається з продажу годинників зрадника медведчука зробити шоу... Так ось: вже не допоможе ані шоу, ані будь-які інші вчинки, що виключно спрямовуються на своє "відмазування" від провалу з яхтою Royal Romance, яка потрапила назад в руки держзрадника,

- зазначив він.

Мосійчук нагадав, що днями направив до Державного бюро розслідувань та Національної поліції України заяви про скоєння злочинів головою АРМА Оленою Думою.

Мова йде про дії чи бездіяльність Думи в питанні відчуження на користь нашої української держави арештованої в Хорватії яхти Royal Romance держзрадника медведчука та ряд інших кримінальних злочинів… Слідство може та повинно встановити діяла вона зумисно з корисливих мотивів, чи, тому що, вибачаюсь, вона, м’яко кажучи - не компетентна. Проте, попередньо зауважу - затягування продажу яхти екс-нардепа медведчука з боку голови АРМА Олени Думи вказує на те, що вона діяла в інтересах проросійського політика,

- наголосив екснардеп.

Додамо

Хорватський суд арештував яхту медведчука для України на максимальний строк - 2 роки. За цей час, у тому числі завдяки діям Олени Думи, яхту так і не вдалося продати. Тепер очільниця АРМА спокійно заявляє про те, що суд у Хорватії має дати їй ще кілька років для продажу врешті решт вказаного активу. А відповідальність за нереалізацію люксового активу медведчука намагається перекласти на Офіс генпрокурора.

Політолог Віктор Бобіренко вважає, що затягування процесу продажу яхти медведчука з боку голови АРМА Олени Думи не може бути звичайною службовою недбалістю, такі дії могли бути вмотивовані фінансовою винагородою.

Лілія Подоляк

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Сенатор Грем розповів, за яких умов може закінчитись війна

     • 23617 переглядiв

    ЗМІ: Український легіон у Польщі поки що лише на папері

     • 23674 переглядiв