sholts-pro-obmin-uviaznenymy-vazhlyvist-mizhnarodnoi-spivpratsi

Шольц про обмін ув'язненими: важливість міжнародної співпраці

 • 23534 переглядiв

Канцлер ФРН Олаф Шольц прокоментував нещодавній обмін ув'язненими між США, Німеччиною, Білоруссю та Росією. Він наголосив на важливості міжнародного співробітництва та гуманістичному значенні цієї операції.

Канцлер ФРН Олаф Шольц виступив із офіційною заявою щодо нещодавнього обміну ув'язненими між США, Німеччиною, Білоруссю та Росією. У своєму виступі Шольц наголосив на важливості міжнародного співробітництва та висловив вдячність усім учасникам операції, пише АР, передає УНН.

Деталі

"Операція, яка стала можливою завдяки тісній співпраці, передусім зі США. Величезна подяка європейським партнерам і Словенії, яка також зробила значний внесок, щоб це стало можливим. Те, що все це відбувалося так довірливо, конструктивно й точно. Я хотів би висловити подяку всім, хто брав участь у цій операції", — сказав канцлер.

Шольц також зазначив гуманістичне значення цього обміну: "Ми — суспільство, для якого важливий гуманізм, для якого важливі наші уявлення про свободу, важлива демократія як цінність. Для всіх, хто змушений був побоюватися за своє життя через свою віру у свободу й демократію, звільнення й порятунок цих людей є невід'ємною частиною наших гуманістичних уявлень як суспільства. Для нас, німців, це особливий внесок".

На завершення канцлер побажав усім прибулим міцного здоров'я та швидкого відновлення, а також висловив надію на звільнення всіх, хто досі перебуває в російських в'язницях і чиє здоров'я під загрозою. Шольц запевнив, що Німеччина продовжить докладати зусиль для захисту демократичних цінностей.

Гарріс вплинула на Німеччину та Словенію для обміну в'язнями з Росією01.08.24, 23:37

Популярні

Новини по темі

З початку доби відбулося 98 бойових зіткнень – Генштаб

 • 40125 переглядiв