shmyhal-naholosyv-shcho-dlia-ukrainy-ne-maie-buty-obmezhen-na-pravo-zastosovuvaty-zbroiu-partneriv-po-rosii

Шмигаль наголосив, що для України не має бути обмежень на право застосовувати зброю партнерів по росії

 • 36580 переглядiв

Після масованого ракетного удару росії по Харкову прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що для України не повинно бути обмежень у застосуванні зброї партнерів по території рф. Це дозволить Україні захищатися та знищувати військові цілі на території ворога.

Для України не має бути обмежень у застосуванні зброї партнерів по території рф. Про це прем'єр-міністр Денис Шмигаль написав після російської ракетної атаки по Харкову, передає УНН.

Для України не має бути обмежень у застосуванні зброї партнерів. Україна повинна отримати змогу захищатися повною мірою та знищувати військові цілі на території ворога. Так ми захистимо й убезпечимо людей від російських атак

- написав Шмигаль.

Нагадаємо

1 вересня росія атакувала харків, спрямувавши на місто ракети, у тому числі "Іскандери". Відео з наслідками атаки рф на Харків опублікував президент Володимир Зеленський, закликавши світ надати Україні все необхідне для захисту та зупинення російського терору. 

Необхідно поставити крапку російському терору: Зеленський наголосив на важливості знищення російської авіації30.08.24, 21:05

Анастасія Рябоконь

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Павлюк назвав втрати росії за серпень

     • 24684 переглядiв

    Ракетний обстріл Харкова: Зеленський показав наслідки

     • 44147 переглядiв