ukenru
shevchenko-pro-nayblizhchi-matchi-zbirnoyi-zrobili-aktsent-na-molodikh-futbolistakh

Шевченко про найближчі матчі збірної: зробили акцент на молодих футболістах

 • 9513 переглядiв

КИЇВ. 13 листопада. УНН. Ми зробили спеціально акцент на молодих футболістах при виборі складу. Так на прес-конференції приуроченій найближчим двом матчам збірної України з футболу (проти Словаччини і Туреччини) ситуацію зі складом прокоментував наставник Андрій Шевченко, передає кореспондент УНН.

"Ці два матчі дуже важливі. Ми зробили спеціально акцент на молодих футболістах при виборі складу. В кожному ми бачимо перспективу. Деяким зробили аванс. Багато з них гарно себе зарекомендували в чемпіонаті України. Турнірну задачу ми вже вирішили. Розуміємо, що це велика відповідальність перед уболівальниками, але все одно йдемо на певний ризик, адже молоді треба давати шанс. Однак у них немає досвіду ігор на такому рівні. Будемо по максимуму давати їм можливість розкрити свій талант в поєдинках та обов'язково досягти позитивного результату для збірної", - наголосив коуч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко довикликав лідера львівських "Карпат" у збірну України

Примітно, що українська збірна вже достроково підвищилася до елітного дивізіону в Лізі націй.

Додамо також, матч Ліги націй Словаччина — Україна відбудеться 16 листопада у Трнаві (початок — о 21:45 за київським часом).

Українські Національні Новини

Спорт