ukenru
shakhti-lvivvugillya-povnistyu-vidnovili-robotu

Шахти "Львіввугілля" повністю відновили роботу

 • 9095 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. Сьогодні всі шахти ДП "Львіввугілля" у повному обсязі відновили роботу. Про це з посиланням на дані голови профспілкового осередку НПГУ шахта "Степова" Василя Семканича повідомив у Facebook голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець, передає УНН.

"Сьогодні, 19 червня, всі шахти ДП "Львіввугілля" у повному об’єм відновили роботу... Вчора, згідно з угодою, на підприємство надійшли 80 млн грн, фактично вирішене питання погашення боргів із заробітної плати гірникам за квітень. Як і обіцяли шахтарі, щойно кошти потрапили на рахунок ДП "Львіввугілля", вони приступили до роботи", - написав Волинець.

Також він повідомив, що 18 червня представники НПГУ відвідали Центральну збагачувальну фабрику та переконались, що домовленості виконуються, вугілля з копалень ДП "Львіввугілля" відвантажується.

"Наразі, за повідомленням голови РО НПГУ Віталія Оніжука, вирішується питання, яким чином заплатити шахтарям під час страйку", - зазначив Волинець.

Нагадаємо, раніше представник Президента у Кабміні Андрій Герус заявив, що вже фактично вирішене питання з виплатою заборгованості із зарплати шахтарям ДП “Львіввугілля” та “Волиньвугілля”.

Українські Національні Новини

Економіка