ukenru
shakhtar-viyshov-u-chvertfinal-ligi-yevropi

"Шахтар" вийшов у чвертьфінал Ліги Європи

 • 16839 переглядiв

КИЇВ. 5 серпня. УНН. На НСК "Олімпійський" відбувся поєдинок у відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи за участі "Шахтаря" та німецького "Вольфсбурга", передає кореспондент УНН.

Перший небезпечний удар у матчі відбувся на 13 хвилині – на постріл низом від Алана Патріка зреагував кіпер німців. В середині першого відрізку гри Марлос поцілив у стійку воріт.

На початку наступної половини Тайсон втратив черговий гольовий момент для "Шахтаря". Легіонер пробив близько штанги воріт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футболіст збірної України уклав новий контракт із "Шахтарем"

На 68 і 70 хвилинах зустрічі команди обмінялися вилученнями – у "Шахтарі" червону картку перед собою побачив захисник Хочолава, у німців - оборонець Джеф Брукс.

Вирішальні моменти поєдинку сталися після 80-ї хвилини. Спочатку Манор Соломон накрутив захисників на правій бровці атаки, віддав на Додо, і вільний бразилець прострілив до штрафної. У наслідку голом відзначився Мораес – 1:0. В одній з наступних атак донеччани піймали суперника на швидкому випаді – Коноплянка асистував Соломону (2:0). Крапку поставив Мораес, який обікрав захисників та обігрався воротаря при виході з ним один на один – 3:0.

За підсумками двох протистоянь "Шахтар" святкував перемогу 5:1.

Додамо, що суперником "гірників" по чвертьфіналу стане переможець пари "Базель" – "Айнтрахт" Ф.

Українські Національні Новини

Спорт