senat-ssha-zatverdiv-generala-charlza-brauna-na-posadu-golovi-obyednanogo-komitetu-nachalnikiv-shtabiv

Сенат США затвердив генерала Чарльза Брауна на посаду голови Об'єднаного комітету начальників штабів

 • 239941 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. Сенат США більшістю голосів затвердив на посаду голови Об'єднаного комітету начальників штабів кандидатуру президента Джо Байдена - колишнього військового льотчика, генерала ВПС США Чарльза Брауна. Про це УНН повідомляє з посиланням на Reuters.

Цитата

"Сенат підтримав кандидатуру президента Джо Байдена на посаду голови Об'єднаного комітету начальників штабів 83 голосами проти 11", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що раніше законодавці не могли затвердити Брауна і ще кількох кандидатів на вищі посади у військовому керівництві країни у зв'язку з опозицією з боку одного сенатора-республіканця.

Браун - колишній військовий льотчик, чий досвід командування військами в Тихоокеанському регіоні стане в пригоді Вашингтону на тлі зростаючої напруженості у відносинах із Китаєм.

Він стане другим афроамериканцем, який очолить Об'єднаний комітет начальників штабів після Коліна Пауелла, призначеного на цю посаду Джорджем Бушем-молодшим 20 років тому.

Доповнення

Міністр оборони України Рустем Умеров привітав генерала Марка Міллі із завершенням його перебування на посаді голови Об'єднаного комітету начальників штабів США.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Рятувальники показали наслідки ворожої атаки на Київ

     • 321524 переглядiв

    У Чорногорії через ДТП українцю ампутували кінцівку - ЗМІ

     • 130247 переглядiв

    У росії велика кількість ракет С-300 – Ігнат

     • 135333 переглядiв