ukenru
scho-piti-tsiyeyi-vesni-top-5-kraschikh-kokteyliv-sezonu-vid-koktebel

Що пити цієї весни: ТОП-5 кращих коктейлів сезону від Koktebel

 • 20803 переглядiв

КИЇВ. 5 травня. УНН. Весна - пора експериментів, а легкі алкогольні коктейлі - найкращі супутники весняних вечорів. Коньячний і винний бренд Koktebel зробив підбірку ТОП-5 коктейлів сезону 2020 року, передає УНН.

"Шоколадний поцілунок"

Це оригінальний солодкий коктейль з неповторним смаком.

Склад:

• тертий шоколад - 40 грам;

• червоне вино Koktebel (сухе) - 50 мл;

• вершки - 100 мл;

• шоколадний лікер - 100 мл.

Приготування: потрібно змішати в шейкері вершки, лікер і вино. Далі - наповнити келих льодом і перелити в нього суміш з шейкера.

Зверху коктейль потрібно посипати тертим шоколадом.

Напій подається разом з трубочкою.

"Виноградний мартіні"

Досить цікавий коктейль, середньої міцності. Незважаючи на назву, серед інгредієнтів коктейлю немає мартіні (вермуту).

Склад:

• ягоди білого винограду - 10-15 штук;

• горілка Prime - 50 мл;

• біле вино - 20 мл;

• цукровий сироп - 10 мл.

Приготування: потрібно розчавити виноград у шейкері. Отриманий сік - перелити у келих, наповнений льодом. Додайте вино, горілку і цукровий сироп, добре перемішайте - і коктейль готовий.

"Полуничний драйв"

У коктейлі прекрасно поєднується червоне вино і лікер з полуниці.

Склад:

• подрібнений лід - 100 грам;

• полуничний лікер - 15 мл;

• содова - 100 мл;

• червоне вино Koktebel - 100 мл.

Приготування: додати у келих вино, лікер і содову. Добре перемішайте отриману суміш, а потім - всипте подрібнений лід.

Подавати коктейль потрібно разом з трубочкою.

"Карлосс"

Це освіжаючий слабоалкогольний коктейль з білим вином, і з незабутнім смаком.

Склад:

• світлий ром - 60 мл;

• лимонний сік - 10 мл;

• коньяк Koktebel - 15 мл;

• біле вино Koktebel - 20 мл.

Приготування: змішайте у шейкері з льодом вино, коньяк, ром і лимонний сік. Отриманий коктейль потрібно перелити у келих через стрейнер (ситечко).

"Вогненний винний пунш"

Це гарячий коктейль з вином. Відмінно зігріває у холодні вечори.

Склад:

• коньяк Koktebel - 100 мл;

• червоне столове вино Koktebel - 750 мл;

• цукор-рафінад - 100 грам.

Приготування: потрібно підігріти вино до 70°C і перелити його у фарфорову миску.

Далі слід змочити рафінад у коньяку, покласти його на залізну решітку-ситечко і піднести до миски з вином. Слідом за цим підпаліть цукор: при плавленні він повинен стікати в вино. Після того як весь цукор розплавиться - додайте у коктейль коньяк.

Як повідомлялося в УНН, колишній голкіпер "Динамо" Олександр Шовковський провів онлайн майстер-клас із приготування алкогольних коктейлів.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу