ukenru
sbu-zatrimala-zhinku-ofitsera-politsiyi

СБУ затримала жінку-офіцера поліції

 • 20972 переглядiв

КИЇВ. 10 травня. УНН. Майор поліції структурного підрозділу одного з райвідділів ГУ Нацполіції в Одеській області вимагала хабар обсягом 16 тис. грн від жителя одного з райцентрів. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу СБУ.

"Оперативники спецслужби встановили, що майор поліції вимагала шістнадцять тисяч гривень від мешканця одного з райцентрів Одещини за непритягнення до адміністративної відповідальності та повернення вилученого транспортного засобу. Чоловік був затриманий нарядом поліції за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що для "безпечної" передачі грошей поліцейська залучила посередника ‒ колишнього співробітника органів внутрішніх справ. Правоохоронці "взяли" посередника на одній з вулиць обласного центру після отримання ним частини хабара. Згодом на робочому місці була затримана майор поліції.

"У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин справи та інших можливих фактів протиправної діяльності посадовця Нацполіції та посередника", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, завершено досудове розслідування стосовно керівника одного зі структурних підрозділів Головного управління Державної фіскальної служби у Луганській області, затриманого у лютому за підозрою в отриманні хабара.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП