sallivan-proviv-zustrich-z-kerivnikami-ukrayinskikh-antikoruptsiynikh-institutsiy-obgovorili-progres-u-borotbi-z-koruptsiyeyu

Салліван провів зустріч з керівниками українських антикорупційних інституцій: обговорили прогрес у боротьбі з корупцією

 • 732300 переглядiв

КИЇВ. 2 вересня. УНН. У п'ятницю радник з питань національної безпеки США Джейк Салліван зустрівся з делегацією керівників українських антикорупційних інституцій. Про це йдеться у заяві Білого дому, пише УНН.

Деталі

Зокрема на зустрічі були присутні директор Національного антикорупційного бюро України Семен Кривоніс, спеціальний антикорупційний прокурор Олександр Клименко та голова Вищого антикорупційного суду Віра Михайленко.

З Салліваном вони обговорили прогрес, досягнутий Україною у боротьбі з корупцією та забезпеченні автономії цих найважливіших інституцій. Він підкреслив життєво важливе значення для будь-якого демократичного суспільства незалежних, неупереджених правоохоронних і судових інституцій, здатних розслідувати, переслідувати та виносити судові рішення у справах про корупцію незалежно від того, куди вони ведуть. Салліван також підтвердив непохитну підтримку США антикорупційних реформ в Україні та відважного захисту Україною своєї демократії від російської агресії.

Нагадаємо

У Верховній Раді зареєстрували «Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо прирівняна карності корупційних кримінальних правопорушень до державної зради на період воєнного стану в Україні».

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    КНДР випустила крилаті ракети у бік Жовтого моря

     • 567346 переглядiв

    У вересні Зеленський відвідає США - The Guardian

     • 1078304 переглядiв

    Meta хоче створити платні версії Facebook та Instagram

     • 670268 переглядiв

    США надасть Україні боєприпаси зі збідненим ураном - Reuters

     • 701456 переглядiв