ryatuvalniki-likvidovuyut-naslidki-ataki-rf-po-kiyevu-v-kmva-pokazali-foto

Рятувальники ліквідовують наслідки атаки рф по Києву - в КМВА показали фото

 • 587372 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. Рятувальники КАРС ліквідовують наслідки російської ракетної атаки в Дарницькому та Шевченківському районах Києва, яка сталася сьогодні, 21 вересня. Також залучено дві одиниці техніки, інформує УНН з посиланням на сторінку КМВА в Telegram. 

Деталі

Зазначається, що спеціалісти розбирають аварійні конструкції СТО в Дарницькому районі, у яку влучили уламки збитої ворожої ракети. Вони демонтують за допомогою спецінструменту пошкоджене обладнання та металеві конструкції будівлі СТО.

Водночас у Шевченківському районі рятувальники демонтували пошкоджену уламками декоративну плиту з балкона на дев'ятому поверсі житлового будинку, що створювала небезпеку для перехожих. Також там розпочали демонтаж аварійних елементів адмінбудівлі та спортзали.

Цитата

"Залучено 11 рятувальників КАРС "Київська служба порятунку" та 2 одиниці техніки. Роботи з ліквідації наслідків обстрілів тривають", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо

Міський голова Києва Віталій Кличко 21 вересня повідомив, що унаслідок ворожої атаки на столицю Україну пролунали вибухи у декількох районах міста. Унаслідок роботи ППО впали уламки.

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    В окупованому Токмаку пролунало кілька гучних вибухів

     • 178367 переглядiв

    Зеленський прибув до Пентагону

     • 190468 переглядiв