ruynuvannya-rosiyaniami-kakhovskoyi-ges-zelenskiy-pogovoriv-iz-prezidentom-kosta-riki-pro-prityagnennya-agresora-do-vidpovidalnosti

Руйнування росіяниами Каховської ГЕС: Зеленський поговорив із президентом Коста-Рики про притягнення агресора до відповідальності

 • 876639 переглядiв

КИЇВ. 15 червня. УНН. Президент Володимир Зеленський поговорив із президентом Коста-Рики Родріго Чавес Роблес. Йшлося про про ситуацію внаслідок руйнування росіянами Каховської ГЕС та притягнення агресора до відповідальності, передає УНН.

Цитата

«Провів розмову з Президентом Коста-Рики Родріго Чавесом Роблесом. Дякую за підтримку України на міжнародних майданчиках і запровадження санкцій проти росії. Розповів пану Президенту про ситуацію внаслідок руйнування росіянами Каховської ГЕС. Важливо притягнути агресора до відповідальності», - написав Зеленський у Telegram.

Він висловив вдячність Коста-Риці за регіональне лідерство в роботі коаліції зі створення спецтрибуналу щодо злочину агресії та за підтримку резолюції щодо Формули Миру.

«Також обговорили можливість організації саміту Україна – Латинська Америка та скоординували позиції напередодні майбутніх міжнародних заходів», - повідомив Зеленський.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський обговорив з прем’єр-міністром Белізу Хуаном Антоніо Брісеньо можливість проведення саміту Україна – Латинська Америка.

Зеленський хоче прилетіти на зустріч до лідерів Латинської Америки.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Жителям Одещини не варто вживати воду з колодязів - ОВА

     • 1496774 переглядiв