rozshirennya-briks-ye-vidpravnoyu-tochkoyu-dlya-spivpratsi-lider-kitayu

Розширення БРІКС є відправною точкою для співпраці - лідер Китаю

 • 581105 переглядiв

КИЇВ. 24 серпня. УНН. Лідер Китаю Сі Цзіньпін заявив, що розширення альянсу БРІКС є історичним, а також новою відправною точкою для співпраці. Про це повідомляє УНН, посилаючись на сторінку речника МЗС Китаю Хуа Чуньїн у Х.

Цитата

"Президент Сі Цзіньпін зазначив, що розширення БРІКС є історичним. Це демонструє прагнення країн БРІКС співпрацювати в єдності з усіма країнами, що розвиваються. Він відповідає очікуванням міжнародної спільноти та служить спільним інтересам країн EMDC", - повідомила речниця.

Деталі

За словами лідера Китаю, розширення також є новою відправною точкою для співпраці БРІКС, що додасть "нової життєдіяльності" механізму співпраці альянсу і "зміцнить сили світового миру та розвитку".

"Поки ми працюємо узгоджено, ми будемо використовувати найкраще у співпраці БРІКС і забезпечувати багатообіцяюче майбутнє для країн БРІКС. Об'єднаймось разом, щоб написати нову главу ринків, що розвиваються, і країн, що розвиваються, які прагнуть розвитку через солідарність і співпрацю", - заявив Сі.

Нагадаємо

На 15-му саміті БРІКС 24 серпня було ухвалено рішення запросити Саудівську Аравію, Єгипет, ОАЕ, Аргентину, Іран та Ефіопію як повноправних членів організації.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі