ukenru
rosiyski-okupanti-zaminuvali-navit-pralni-mashini-monastirskiy

Російські окупанти замінували навіть пральні машини - Монастирський

 • 153027 переглядiв

КИЇВ. 10 квітня. УНН. Російські окупанти мінували не лише автомобілі та будівлі, але й залишали розтяжки у пральних машинах, під касками та прив'язували до дверей. Про це в ефірі телемарафону заявив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, передає УНН.

Цитата

"Там, де окупанти проживали, де зупинялися на ніч, вони розставляли розтяжки. Як на входах у будинки, біля парканів, мінувалися (будинки – ред.), де проживали поліцейські, або рятувальники чи військовослужбовці. Вони називали це "сюрпризами". Дійсно, знаходили (розтяжки – ред.) і під касками, і прив’язані до дверей, і, як вже сказав, був випадок, коли знайшли просто у пральній машині: відкриваються дверцята – і відбувається вибух", - зазначив Монастирський.

Деталі 

Крім цього, відомі факти мінування автомобілів. Глава МВС наголосив, що вже є одна загибель цивільного, який просто відкрив багажник свого авто.

Він розповів, що сапери старанно працюють над тим, щоб українці змогли безпечно повертатися у звільнені райони. Також нашим фахівцям в цьому допомагають сапери з інших країн.

Нагадаємо 

У Тростянці російські окупанти замінували цвинтар.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП