ukenru
rosiyske-okupatsiyne-komanduvannya-posilyuye-pidgotovku-do-aktivizatsiyi-boyovikh-diy-rozvidka

Російське окупаційне командування посилює підготовку до активізації бойових дій - розвідка

 • 8319 переглядiв

КИЇВ. 17 грудня. УНН. За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російське окупаційне командування посилює підготовку до активізації бойових дій з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК російсько-окупаційних військ шляхом створення та розгортання на передових позиціях додаткових підрозділів. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-служби Міноборони. 

"Російське окупаційне командування посилює підготовку до активізації бойових дій з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК російсько-окупаційних військ шляхом створення та розгортання на передових позиціях додаткових підрозділів", - сказано у повідомлені. 

Відмічено прибуття на передові позиції російських окупаційних військ на Маріупольському напрямку снайперського підрозділу, укомплектованого особами виключно чеченської національності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ОРДЛО змушують важкохворих призиватися до "війська" - розвідка

При цьому, здійснюється мінування районів можливого розгортання бойових дій, з використанням мін заборонених міжнародним правом, зокрема МОН-200 (мінно-осколочна направлена) та ПФМ-1 "Лепесток" (протипіхотна фугасна міна).

Раніше у розвідці повідомляли, що окупанти в ОРДЛО розгорнули екстрену мобілізацію "резервістів".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП