rosiyska-ataka-na-kriviy-rig-zaginula-64-richna-zhinka-i-molode-podruzhzhya-pid-ulamkami-dosi-zalishayetsya-malenkiy-khlopchik

Російська атака на Кривий Ріг: загинула 64-річна жінка і молоде подружжя, під уламками досі залишається маленький хлопчик

 • 976280 переглядiв

КИЇВ. 16 грудня. УНН. Російська атака на Кривий Ріг обірвала три життя - агинула 64-річна жінка і молоде подружжя. Під уламками будинку ще лишається їхній маленький син. Про це повідомив у Telegram-каналі голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, передає УНН.

Цитата

"Російська атака обірвала три життя. Загинула 64-річна жінка і молоде подружжя. Під уламками будинку ще лишається їхній маленький син", - написав Резніченко.

Деталі

Він також додав, що тринадцятеро людей поранені. У тому числі і четверо дітей - всі вони у лікарні. 7-річна дівчинка важка.

"Родини просто жили у своєму будинку… Росіяни заплатять за кожне скалічене життя", - додав Резніченко і показав фото будинку після ранкового прильоту ворожої ракети.

Раніше

Внаслідок ракетної атаки по Кривому Рогу на Дніпропетровщині ворог влучив по об’єкту енергетичної інфраструктури та по житловому будинку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Греція готова передати Україні ЗРК С-300, але є умова

     • 809295 переглядiв

    Жителям Полтавщини почали повертати світло – ОВА

     • 568756 переглядiв

    Сумщина вже з електроенергією - голова ОВА

     • 531869 переглядiв