ukenru
rosiyani-vnochi-vdarili-po-zaporizhzhyu-raketami-golova-ova

росіяни вночі вдарили по Запоріжжю ракетами - голова ОВА

 • 533576 переглядiв

КИЇВ. 6 серпня. УНН. Російські окупанти вночі завдали ракетного удару по об’єкту інфраструктури в Шевченківському району Запоріжжя. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух, передає УНН.

Цитата

«Сьогодні вночі ворог завдав ракетного удару по об’єкту інфраструктури в Шевченківському району міста Запоріжжя. За попередньою інформацією, постраждалих немає. Значних руйнувань також не зафіксовано», - повідомив Старух у Telegram.

Деталі

За його словами, вночі обстрілу з боку окупанта зазнав проммайданчик селища Степногірськ. Пошкоджена електропідстанція. Наразі у всіх населених пунктах громади електропостачання відсутнє.

«Вчора ввечері ворожий обстріл був здійснений по магістралі, що транспортує водень на ЗАЕС. Виникла пожежа. Інформації щодо постраждалих немає. Також внаслідок пошкоджень ліній електропередач 4-й енергоблок станції відключений від енергосистеми та переведений до резерву», - написав Старух.

Доповнення

Раніше повідомлялося, що у Миколаєві та Запоріжжі прогриміли потужні вибухи.

Ввечері 5 серпня російські терористи вдруге обстріляли Запорізьку атомну електростанцію з РСЗВ. Три "прильоти" зафіксовані прямо на майданчику станції, біля одного з енергоблоків, де знаходиться ядерний реактор.

Українські Національні Новини

Війна