rosiyani-vdarili-po-zaporizkiy-oblasti-87-raziv-za-dobu-ye-travmovani-ta-ruynuvannya

росіяни вдарили по Запорізькій області 87 разів за добу, є травмовані та руйнування

 • 548901 переглядiв

КИЇВ. 21 червня. УНН. російські окупанти здійснили 87 обстрілів 18 населених пунктів Запорізької області за останню добу. Під час вечірньої атаки у Преображенці мінно-вибухові травми отримали чотири місцеві жителі. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Юрій Малашко у Telegram, передає УНН.

Цитата

"За останню добу ворог здійснив 87 обстрілів 18 населених пунктів області: ракетний удар по Комишувасі, тричі атакував Левадне з БПЛА, здійснив 6 ударів з РСЗВ по Левадному, Новодарівці, Лобковому, Степовому та 77 артилерійських обстрілів по Преображенці, Гуляйполю, Оріхову, Темирівці, Новоандріївці, Гуляйпільському, Чарівному, Залізничному, П'ятихатках та інших прифронтових селах", - написав Малашко.

За його словами, надійшло 66 повідомлень про пошкодження та руйнування житлових будинків, господарчих споруд, автотранспорту, складських приміщень, комунікацій.

"Під час вечірньої атаки у Преображенці мінно-вибухові травми отримали чотири місцеві жителі - жінки 38, 43, 47 років та 54-річний чоловік. Їх оперативно доставили до медичної установи", - повідомив Малашко.

Доповнення

Раніше заступник міністра оборони України Ганна Маляр повідомляла, що є інформація, що в Запорізькій області російські окупанти мінують навіть населені пункти, де проживають люди, не попереджаючи їх.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі