rosiyani-vbili-sche-10-zhiteliv-khersonschini-54-lyudini-poraneni-golova-ova

росіяни вбили ще 10 жителів Херсонщини, 54 людини поранені - голова ОВА

 • 761347 переглядiв

КИЇВ. 25 листопада. УНН. Російські окупанти за 24 листопада вбили 10 жителів Херсонщини, ще 54 людей поранено. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич у п'ятницю, 25 листопада, у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Рашисти 49 разів обстріляли територію Херсонщини. На жаль, маємо жертви серед цивільного населення. Росіяни вбили 10 жителів Херсонщини, ще 54 людини отримали поранення різного ступеня тяжкості", - повідомив Янушевич.

Деталі

За даними голови ОВА, 24 листопада у Херсоні під ворожим масованим артилерійським обстрілом були житлові квартали мікрорайонів Таврійський та Житлоселище. У місті росіяни поцілили в приватні та багатоквартирні будинки, суднобудівний завод, будівлю на території школи, газові труби.

Також ворог обстріляв такі населені пункти Херсонського району – Зеленівка, Чорнобаївка та Степанівка. Окрім того, російські окупанти обстріляли Берислав, пошкоджено приватні будинки, повідомив посадовець.

Як повідомили у Нацполіції, відкрили ще 41 кримінальне провадження за фактами воєнних злочинів російської армії на Херсонщині.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський прокоментував удари окупантів по Херсону та області, зазначивши, що це помста тих, хто програв.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Усім жителям Харкова повернули світло

     • 774277 переглядiв

    Харківщина: окупанти обстріляли дитсадок у Куп’янську

     • 836909 переглядiв

    У Німеччині погодили важливу резолюцію щодо Голодомору – Кулеба

     • 841477 переглядiв

    Сьогодні у Києві світло вмикатимуть почергово на три години

     • 1361098 переглядiв

    Усі області України заживлені, три АЕС вже працюють - Укренерго

     • 899006 переглядiв