ukenru
rosiyani-posilyuyut-pozitsiyi-na-khersonschini-schob-zmusiti-zsu-pereyti-do-oboroni

росіяни посилюють позиції на Херсонщині, щоб змусити ЗСУ перейти до оборони

 • 151794 переглядiв

КИЇВ. 4 серпня. УНН. До північно-східних регіонів Херсона стягнуто велику кількість озброєння та військової техніки росіян. У ЗСУ не виключають, що противник може або буде намагатися здійснити наступальні дії в глиб українських територій, щоб змусити ЗСУ перейти до оборони. Про це повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексій Громов під час брифінгу, передає УНН з посиланням на Медіа Центрі "Україна".

Цитата

«Продовжується помітне посилення противником позицій на захоплених територіях. До північно-східних районів Херсонської області стягнуто противником велику кількість озброєння та військової техніки. Не виключено, що противник може або буде намагатися здійснити наступальні дії в глибину наших територій з метою перехоплення ініціативи та створення загрози розвитку нашого успіху, щоб змусити ЗСУ припинити розширення плацдармів та перейти до оборони», - розповів Громов.

Деталі

Він зазначив, що за окремою інформацією, на Лівому березі Дніпра розмістилися загони Нацгвардії Чечні, які, нібито, отримали наказ не допустити відступу військ рф з правобережної Херсонщини.

Доповнення

Громов повідомляв, що російські окупанти нарощують сили на Запорізькому та Херсонському напрямках та розконсервовують техніку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП