rosiyani-obstrilyali-khersonschinu-ye-ruynuvannya-ta-poraneni-tsivilni-natspolitsiya

Росіяни обстріляли Херсонщину: є руйнування та поранені цивільні — Нацполіція

 • 472727 переглядiв

КИЇВ. 9 жовтня. УНН. Поліцейські зафіксували наслідки російських атак на Херсонщину впродовж поточної доби. За даними правоохоронців пошкоджені об’єкти інфраструктури, є поранені цивільні, зокрема травмовані й двоє дітей, передає УНН.

Деталі

Близько 4-ї години ранку російські військові накрили вогнем із реактивних систем залпового вогню село Станіслав. За інформацією правоохоронців один із ворожих снарядів поцілив у приватний будинок. Він зруйнований. Загалом, російське залізяччя понівечило у цьому селі 10 житлових будинків.

Під атаки ворога потрапили й мешканці Херсону та його передмістя. Зокрема, у Корабельному районі під час нічного ворожого обстрілу з РСЗВ снарядами була пошкоджена адміністративна будівля, багатоповерхівка, та щонайменше 19 приватних будинків і автомобілі. Крім того, поранення зазнали 63-річна жінка та двоє чоловіків віком 33 і 67 років.

Вночі з РСЗВ окупанти обстріляли й мікрорайон “Таврійський”. Там значно пошкоджені багатоповерхові будинки та перукарня. А на автостоянці вигоріло чимало автомобілів. В одному з багатоквартирних будинків у цьому районі поранення зазнали чоловік та троє членів однієї родини: чоловік, його дружина та 9-місячна донька. З дитиною нині все добре, у неї садно голови, — поточнили поліцейські стан потерпілої дівчинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна повернула з тимчасово окупованих територій ще 9 дітей

Доповнення

Ввечері, 9 жовтня, російські військові обстріляли Херсон знову. В ОВА повідомили про трьох поранених жінок.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Мера Сум на два місяці відсторонили від посади

     • 450696 переглядiв

    Атака рф на Херсон: відомо про трьох поранених жінок

     • 583052 переглядiв