rosiyani-na-khersonschini-prodovzhuyut-grabuvati-mistseve-naselennya

росіяни на Херсонщині продовжують грабувати місцеве населення

 • 439469 переглядiв

КИЇВ. 12 січня. УНН. Росіяни продовжують грабувати місцеве населення на тимчасово захопленій Херсонщині. В одному із населених пунктів Каховського району, окупаційна влада оголосила інвентаризацію рухомого та нерухомого майна місцевих приватних підприємців, з подальшою так званою «націоналізацією». Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«Російські окупанти продовжують грабувати місцеве населення на тимчасово захопленій території Херсонської області. В одному із населених пунктів Каховського району, окупаційна влада оголосила інвентаризацію рухомого та нерухомого майна місцевих приватних підприємців, з подальшою так званою «націоналізацією», - йдеться в повідомленні.

Окрім тог, повідомляється, що для поповнення втрат в живій силі, противник не припиняє мобілізацію чоловічого населення, зокрема і на тимчасово окупованій території Луганської області.

«Так, у місті Алчевськ відзначено початок чергової хвилі мобілізації з 09 січня цього року», - зазначається в повідомленні.

Доповнення

На тимчасово-зайнятих територіях Херсонської області російські окупанти посилюють режимні заходи та перевіряють місцеве населення.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Японія виділила 95 млн доларів на відновлення України

     • 506708 переглядiв

    Голова Сейму Латвії виступив у Раді українською

     • 489393 переглядiв