rosiyani-gotuyut-ipso-z-diskreditatsiyi-vladi-ukrayini-schodo-obminu-viyskovopolonenimi-ombudsmen

росіяни готують ІПСО з дискредитації влади України щодо обміну військовополоненими - омбудсмен

 • 487711 переглядiв

КИЇВ. 22 червня. УНН. Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець заявив, що російські служби готують нові фейки для дискредитації української влади, що нібито зі сторони Києва немає ініціативи у питанні обміну військовополоненими. Про це омбудсмен повідомив в ефірі всеукраїнського телемарафону, передає УНН.

Цитата

«За моєю інформацією, вони планують інформаційно-психологічну операцію з дискредитації влади України, Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, що нібито рф готова віддавати українських військовополонених, "проблема в Україні" - що нібито немає ініціативи.

Як людина, яка безпосередньо приймає участь в діяльності Координаційного штабу я можу підтвердити, що зі сторони України постійно відбуваються нові ініціативи, передача списків, і ми постійно наголошуємо, що ми хочемо провести обміни "всіх на всіх" таким чином повернути всіх наших військовополонених»,- заявив Лубінець.

Доповнення

Офіційно росія не повідомляє про місцеперебування та стан здоров’я українських військовополонених, як на тимчасово окупованих територіях, так і у місцях несвободи в російській федерації. Про це повідомив Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Посли G7 підтримали українську «Формулу миру»

     • 677320 переглядiв