ukenru
rosiya-zmozhe-vidnoviti-krimskiy-mist-ne-ranishe-oseni-2023-roku-britanska-rozvidka

росія не відновить Кримський міст до осені 2023 року – британська розвідка

 • 295713 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. російські окупанти намагаються повністю відремонтувати Кримський міст, але навряд чи це вдасться зробити раніше вересня 2023 року. Про це інформує УНН, посилаючись на звіт розвідки Міністерства оборони Великої Британії.

Деталі

Розвідники нагадали, що 8 листопада автомобільний міст мали закрити, щоб замінити 64-метровий прольот. Для заміни пошкоджених ділянок дороги знадобиться ще три прольоти.

Окупаційна влада Криму стверджувала, що ці додаткові прольоти будуть встановлені до 20 грудня. Однак на брифінгу російського диктатора володимира путіна було сказано, що роботи на іншій проїжджій частині спричинять зупинку руху до березня 2023 року.

Цитата

"Пошкоджену ділянку залізничного мосту планують замінити до вересня 2023 року, але віцепрем’єр-міністр рф заявив, що терміни ремонту будуть прискорені. Одна колія відкрита, але рух залізничного транспорту залишається обмеженим. Ремонтні роботи сильно залежатимуть від погодних умов", – ідеться у повідомленні.

Як зазначили, атака на Кримський міст порушила матеріально-технічне постачання росії до Криму та на південь України, зменшивши здатність переміщати військову техніку та війська в цей район залізницею чи автошляхом. 

Нагадаємо

У п'ятницю, 4 листопада, Укрпошта випустила нову поштову марку "Кримський міст на біс!".

Українські Національні Новини

Війна