rosiya-peremogti-ukrayinu-viyskovim-shlyakhom-ne-mozhe-tomu-u-neyi-ye-plan-b-danilov

росія перемогти Україну військовим шляхом не може, тому у неї є план Б - Данілов

 • 939133 переглядiв

КИЇВ. 25 серпня. УНН. росія не може перемогти Україну військовим шляхом. Тому у неї є план Б. Це через внутрішню дестабілізацію спробувати розхитати Україну. Про це сказав секретар РНБО Олексій Данілов в програмі Свобода Live, проєкту Радіо Свобода, передає УНН.

Цитата

«російська федерація перемогти нас військовим шляхом не може. Тому у неї є план Б. Це через внутрішню дестабілізацію спробувати похитати нашу країну. Але ми тут будемо пильними і не допустимо до подій, на які розраховує російська федерація за рахунок тих медіа-колаборантів, яких ми останнім часом фіксуємо все більше і більше, які приїхали з Луганська свого часу, там з колорадськими стрічками бігали, а зараз сидять в ютубах. На жаль, не на території нашої країни. Але тим не менше видають себе за українців і починають розповідати, що вони там щось аналізують», - розповів Данілов.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський заявляв, що буде жорстке ставлення до всіх хто намагається розбити з середини, розпродати, послабити українську силу та анонсував відповідні законодавчі ініціативи найближчим часом.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На прикордонні Сумщини за добу 19 вибухів - ОВА

     • 423805 переглядiв

    Ворог вранці атакував село на Куп'янщині, є поранений - ОВА

     • 412618 переглядiв