rosiiska-rozviduvalna-hrupa-rozstriliala-tsyvilnykh-brata-i-sestru-u-prykordonnomu-seli-na-sumshchyni

На Сумщині російська ДРГ розстріляла двох цивільних у Андріївці

 • 30927 переглядiв

Російська розвідувальна група застрелила брата і сестру в їхньому будинку в прикордонному селі Сумської області. Начальник ОВА закликав мешканців прикордонної зони евакуюватися через постійні російські атаки, в результаті яких гинуть цивільні особи.

Сьогодні вранці російська розвідувально-диверсійна група розстріляла двох цивільних на Сумщині. Про це повідомляє Сумська обласна військова адміністрація, передає УНН.

Деталі 

Ворожа розвідувально-диверсійна група жорстко і цинічно розстріляла брата та сестру з Хотінської громади. Їх будинок знаходиться у селі Андріївка, що розташоване у 5-кілометровій прикордонній зоні

- йдеться у дописі ОВА.

Начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх вчергове закликав місцевих до евакуації з прифронтових районів. 

Вкотре звертаюсь до жителів 5-кілометрової зони з проханням про евакуацію. Цей процес вже триває не перший місяць, допомога надається на кожному етапі. російські терористи продовжують вбивати мирне населення

- підкреслив Артюх

Нагадаємо

За ніч та ранок росіяни тричі обстріляли прикордонні населені пункти Сумської області. Протягом атак було зафіксовано 15 вибухів.

Окупанти атакували Берислав з безпілотника: одна людина загинула, ще одна поранена27.01.24, 11:35

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі