rosiiska-aviatsiia-rozbombyla-dytiachu-lodovu-arenu-v-kurskii-oblasti-zmi

російська авіація розбомбила дитячу льодову арену в Курській області - ЗМІ

 • 16301 переглядiв

Російська авіація завдала удару по спортивному комплексу в селі Заолешенка керованою фугасною авіабомбою. Будівлю, побудовану за програмою "Газпром - дітям", повністю зруйновано під час боїв з українськими військами.

Авіація рф розбомбила дитячу льодову арену в Курській області - під час боїв  завдала удару керованою фугасною авіабомбою. Імовірно, снаряд влучив прямо в будівлю, спортивний центр повністю зруйновано, передає УНН з посиланням на BILD.

Деталі

Як зазначає видання, 2020 року в селі Заолешенка поруч із Суджею відкрили фізкультурно-оздоровчий комплекс із критою льодовою ареною. Його звели в межах програми "Газпром - дітям", оскільки Суджа була важливим газотранспортним вузлом. Комплекс складався з тренажерної зали, класу хореографії та льодового поля. Там займалися учні восьми прилеглих шкіл.

российские войска активно применяют авиацию по Курской области, нанесли 17 авиационных ударов - Генштаб21.08.2024, 18:00

Заолешенку і сам райцентр Суджа зайняли українські війська. Під час боїв російська авіація завдала удару по льодовій арені керованою фугасною авіабомбою, повідомляє експерт BILD з аналізу відкритих даних Юліан Рьопке. Судячи з кадрів, снаряд влучив просто в будівлю, спортивний центр повністю зруйнований.

"росія не зупиняється перед знищенням власної інфраструктури, зайнятої українцями, і використовує ту саму зброю, що й в Україні, щоб вибити українських солдатів. При цьому знищується все, що знаходиться там, будь-яка будівля... росія не робить різниці між українською і російською територією, якщо там противник. Це не виняток, а правило", - коментує Рьопке.

Авиация рф продолжает бомбить Белгородскую область: 13 мая "нештатно" сбросили еще два ФАБ-50014.05.2024, 22:15

Антоніна Туманова

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    41-й випадок: у Тисі виявили ще одного потопельника

     • 10598 переглядiв