rosiiany-vykorystovuiut-zavezenykh-sotsrobitnykiv-dlia-vyviduvannia-informatsii-na-okupovanykh-terytoriiakh-tsentr-natssprotyvu

росіяни використовують завезених “соцробітників” для вивідування інформації на окупованих територіях - Центр нацспротиву

 • 28944 переглядiв

Група російських "волонтерів" під виглядом соціальних працівників прибула на окупований південь України для збору інформації від місцевих пенсіонерів для росії.

На тимчасово окуповані території півдня України прибула нова група "волонтерів" під виглядом соціальних робітників, вони мають збирати інформації серед місцевих пенсіонерів. Про це повідомляють у Центрі нацонального спротиву, пише УНН.

На тимчасово окуповані південні території України прибула нова група "волонтерів" від партії "єдина росія", які маскуються під соціальних робітників. Їхня основна задача — збирати інформацію серед місцевих мешканців, особливо пенсіонерів, для передачі росіянам.

"Так звані соціальні робітники які складаються з активістів партії владіміра путіна "єдіная росія", по приїзду на ТОТ отримують інструкції щодо збору інформації серед пенсіонерів", - пишуть у Центрі національного спротиву.

Нагадаємо

На тимчасово окупованих територіях Херсонщини росіяни вдаються до чергового шантажу, аби примусити місцеве населення отримати паспорт рф.

Антоніна Туманова

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Біткоїн знову впав: в Investing називають три причини

     • 41349 переглядiв

    Естонія передасть Україні ЗРК "Містраль" і ракети до них

     • 111125 переглядiв